Vršac: Meetup o koristi društvenih mreža

Priredio: Jovan Đukić

FOTO: Pixabay

Na temu društvenih mreža, znanjima i veštinama koji su potrebni, poslovnim zadacima, kao i razlici između frilens i agencijskog rada, više toga će nam reći Igor Gašparević.

Igor Gašparević je Vrščanin koji od 2014. godine radi u kompaniji Executive Group na poziciji Social Media Manager-a. Njegovi zadaci tiču se onlajn marketinga.

Jedno od najprivlačnijih poslova među mladima je posao Social Media Manager-a. Ne zahteva znanje programiranja i smešten je u dobro poznato okruženje, društvene mreže.

„Kada me pitaju čime se ti baviš, moj najčešći odgovor je - Znaš one reklame na internetu? Njih mi stvaramo. Na ovom predavanju pričaću o poslovima Social Media Managera, kako nastaju kampanje i koji su poslovi social media managera. Takođe, pričaću o tome koliko su online mediji moćan markentinški alat” - izjavio je Igor Gašparević za Startit.

Meetup o društvenim mrežama održaće se 3. marta od 18.00 u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Sportskom centru Milenijum (Omladinski trg 17). Ulaz je besplatan, ali je obavezno najaviti svoje prisustvo popunjavanjem sledeće forme.


Izvor: Startit

Jovan veruje da male promene mogu da naprave veliku razliku.