Uskoro: TEDxZemun 2016!

Foto: Onebus.ch

O čemu će biti reči na ovogodišnjem TEDx-u?

Kako napraviti novu generaciju Sposobnjakovića, kako vam 10 dana u invalidskim kolicima može promeniti pogled na svet, te zašto je, iako malo ko od nas veruje u to, baš Srbija zemlja mogućnosti - neke su od zanimljivih tema koje ćete čuti na ovogodišnjoj TEDxZemun konferenciji.

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije, objasniće na koji način se može uspeti u sistemu, a sačuvati svoj integritet i vrednosti. Biće prisutni i drugi učesnici koji će vam predstaviti niz interesantnih tema. Čućete Tatjanu Vojtehovski, Dušana Srdića, a ceo spisak pogledajte ovde .

Onlajn_kurs_ATP_manji.gif

Svi zainteresovani za besplatno učešće na ovogodišnjem TEDxZemun mogu se prijaviti klikom na link. Rok za prijavu je subota, 29. oktobar, a broj mesta je ograničen.

Šta je TEDx?

TED je skraćenica od reči Technology, Entertainment, Design (tehnologija, entertejnment i dizajn). Prva konferencija održana je 1984. godine u Kaliforniji. Na TED-ovim konferencijama govorili su i osnivač Majkrosofta Bil Gejts, Stiv Džobs, bivši britanski premijer Gordon Braun i drugi. TED je vremenom postao oslonac za ideje koje menjaju svet kroz različite inicijative. TEDx su lokalni, nezavisno organizovani događaji, koji okupljaju ljude koji žele da dožive iskustvo TED-a. Oznaka x znači da je reč o nezavisnom događaju, organizovanom na osnovu licence koju izdaje TED.

Podsećamo da je ove godine održana prva TEDx konferencija u Vršcu, na kojoj ste mogli čuti našu direktorku Mariju Mitrovanov, a ko su sa njom bili učesnici i kakve su bile teme, možete pogledati ovde