Uskoro počinje INAT SUMMIT konferencija!

FOTO: Inat Summite

Prva međunarodna IT konferencija u Beogradu će se baviti digitalnim marketingom i crowdfundingom, agilnim projektnim menadžmentom, korisničkim iskustvom, privlačenjem investicija i najboljim destinacijama za inovacije, građenjem programerskog tima, virtuelnom i proširenom stvarnošću. Učestvovaće 30 eminentnih predavača iz IT industrije iz: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Švedske, Nemačke, Velike Britanije, SAD-a, Izraela i Kanade. Program za 500 posetilaca, kroz predavanja i radionice ponudiće uvid u poslovanje globalnih IT brendova i korporacija (IBM, SAP, Google), ali i funkcionisanje big data u svetu dronova, nosivih uređaja, virtuelne i proširene stvarnosti.

Ali, to nije sve! Po završetku konferencije sve učesnike očekuje uključivanje u mentorski program i praćenje njihovog napretka u IT karijeri do 2018. godine!

Moderne veštine iz oblasti informacionih tehnologija su sve više tražene, bilo kroz rad u nekoj kompaniji ili putem freelance projekata. Novim izazovima mogu odgovoriti samo kreativni, odgovorni i inovativni programeri. Programeri uz pisanje kodova moraju znati i koja su rešenja najbolja za korisnike. Američki zavod za zapošljavanje predviđa da će do 2020. godine ova branša narasti za 22%. Kompanije će sve više paziti na interakciju s klijentima putem interneta. Izvesno je da će se ekspanzija e-poslovanja nastaviti.

Zato, ne čekajte ni trena! Prilika za usavršavanje za perspektivan posao budućnosti je pred vama, predlažem da odmah prikupite informacije o događaju na sajtu i prijavite se !