Udaj se muški u Akademiji 28!
Facebook/Snežana Savić

Na velikoj sceni Akademije 28 biće odigrana predstava u kojoj uloge tumače: Snežana Savić, Miloš Đorđević, Ratko Tankosić, Stefan Uroš Tešić, Aleksandar Jovanović i Predrag Kotur . 


Komad Udaj se muški prati tri prijatelja. Dobrica je mlak i bez ambicija, ali ga devojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera, dovodi pred svršen čin - da se uzmu i odsele iz stana njene majke, u Dubai, gde je dobila ponudu za posao. Ona je u Emiratima i telefonom izdaje zadatke kako bi se vratila na dan za Beograd i udala. Problem je u novcu. Svom prijatelju Lepom, sitnom muvatoru, Dobrica je pozajmio novac, koji se ispostavlja da treba da bude fond za venčanje. Novac je potrošen, pošto je Lepi želeo da pokrene biznis sa lešnicima, ali oni nisu rodili.


Tu je i Vektor, prijatelj, racionalan i odmeren. Pod budnim okom tašte, tri prijatelja upustaju se u avanturu. Deset dana da se ispune nemogući zahtevi koji samo stižu od buduće mlade, bez para, uz ideje i maštu. 


Prijatelji osnivaju agenciju za organizaciju svadbi, prave konkurs i daju oglas, ali odaziv nije veliki. Ipak, jedan čovek se javlja, ali on nema veze sa organizacijom svadbi. Prihvata da bude volonter, u izmišljenoj agenciji, ali i on ima tajnu.

Priča prepuna sitnih laži, spletki, vodviljski urađena, bez psovki i vulgarnosti, začinjena je originalnom muzikom i songovima. Dinamično, na momente neočekivano.

Cena karte je 600 dinara, a za studente je sa popustom 300 dinara.

Kartu možete rezervisati putem mejl adrese: komedijaudajsemuski28@gmail.com, a karte se podižu pred predstavu.