U sali lom: Bajaga i instruktori promovišu album u Beogradu
PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)

Tokom letnje turneje, promovišući novi album, Bajaga i instruktori su bili gosti Kraljeva, Subotice, Kruševca, Pule, Herceg Novog i drugih gradova u Srbiji i regionu. Međutim, najveći koncert se tek sprema, i to, ni manje ni više, nego u najvećoj beogradskoj hali.

Bajaga i instruktori će tamo zasvirati 1. decembra svoje stare, ali i nove hitove. Među dobro poznatim pesmama, kao što su „Sa druge strane jastuka”, „Tišina”, „Vesela pesma”, „Zmaj od noćaja” i mnoge druge, na repertoaru će biti i pesme sa  albuma „U sali lom”, kao što su „Bilo bi lako”, „Može da te ubije grom”, „Noćima sanjam”, „Severac”...

Štark Arena će prvog decembarskog dana biti idealno mesto da se ljubitelji kvalitetne muzike sakriju od zime. S obzirom na to da su poznati po tome da im koncerte često obeleži kiša, ovoga puta, čak i da se to desi, neće uticati na nastup, pa se od Instruktora očekuje da zaista naprave u sali lom.

PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)
PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)

Možeš da se rodiš za metal,

Možeš da se rodiš za splav,

a sasvim sigurno, ako si se rodio da voliš lep ritam, originalne tekstove, kvalitetnu muziku, ples i pozitivnu energiju – ovaj koncert ne smeš da propustiš.