Rikardo Viljalobos, Marko Nastić i Amir Javasoul u Beogradu
Blender

Rikardo Viljalobos je rođen u Čileu, a odrastao je u Berlinu. Postao je profesionalni di-džej 1988. godine, a prvo izdanje je objavio 1992. godine.  Nastupao je po najpopularnijim klubovima i festivalima širom planete, a njegovi muzički izbori neprestano postavljaju nove trendove. Iako njegove numere nikada nisu komercijalne, one postižu izuzetan uspeh i Viljalobos je poznat i van granica underground muzičke scene. 


Amir Javasoul je započeo svoju di-džej karijeru inspirisan stilom i produkcijom haus legende Derika Kartera. Amirov muzički ukus oblikovali su Rikardo Viljalobos, kao i di-džej Harvey. Svoj jedinstveni muzički stil razvio je ukrštanjem haus i tehno pravaca. Vrhuncem svoje karijere smatra nastup u kultnom klubu „Fabric“ u Londonu 1. januara 2005. godine, kada je delio put upravo sa Rikardom Viljalobosom i Kregom Ričardsom. Danas, Amir paralelno boravi u Berlinu i Montrealu i redovno prati Viljalobosa na njegovim turnejama širom sveta.


Marko Nastić je di-džej i producent koji je nedavno proslavio 20 godina uspešne karijere. Jedan je od najaktivnijih domaćih di-džejeva u inostranstvu. Tokom devedesetih Nastić je postao sastavni deo svih važnih elektronskih događaja u Beogradu i Srbiji. Osnovao je prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom „Recon Warriors“, u okviru koje je formirao još dva lejbela - „Recon Light“ i „Traffica“.


Ulaznice za beogradski nastup Rikarda Viljalobosa nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigs Tix, po ceni od 1290 dinara za regularne karte i 1890 dinara za VIP.


Izvor: Facebook event