Queen Real Tribute u „Sava centru”
foto: Dunja Dopsaj/Facebook

Bend je tokom 12 godina postojanja održao veliki broj koncerata, nastupajući u regionu, ali i širom sveta. Među njihovim turnejama naročito se izdvaja ona u Brazilu. Queen Real Tribute bend učestvovao je na zvaničnim međunarodnim Queen konvencijama i postao jedan od vodećih evropskih projekata posvećenih ovoj grupi. Članovi ovog sastava trude se da svakim svojim nastupom približe autentičnost muzičkog stvaralaštva grupe Queen i njihovog frontmena Fredija Merkjurija.


Za ovu priliku, pripremaju pravi spektakl – na sceni će im se pridružiti čak 60 umetnika, među kojima je i Muzikon Orchestra. Publika će imati priliku da čuje legendarne hitove „We Are The Champions”, „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go On”, „Barcelona”, „Who Wants To Live Forever”, „We Will Rock You” i mnoge druge u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom, čiji je autor mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović.


Cene ulaznica za beogradski koncert dostupne su na blagajni „Sava centra”, u Win Win prodavnicama i www.ddtickets.rs po ceni od 1 500, 1 800 i 2 200 dinara.

Izvor: danubeogradu.rs