Putujem i pričam: Tribina koja vas vodi na magično putovanje
SKC (Facebook)

Tribina pod nazivom „Putujem i pričam“ zamišljena je kao ciklus od nekoliko predavanja gde će se na svakom kroz različite teme predstaviti i različita udruženja koja žele da istaknu vrednost putovanja kako po Srbiji, Evropi tako i po drugim svetskim destinacijama. 


Prvo udruženje koje će se predstaviti je udruženje Srbija za mlade“, koje je osnovano 2011. godine. Ovo udruženje teži da na kreativan i zabavan način otkriva mladima lepote Srbije, najlepše kulturne i zabavne sadržaje, prirodne atrakcije, vidikovce, zanimljiva mesta i originalne ljude i običaje. Ciljevi ovog udruženja usmereni su na promociju i razvoj omladinskog turizma Srbije, povećanje mobilnosti mladih, izgradnju kulture putovanja Srbijom, kao i na povezivanje sa mladima iz celog sveta i njihovo uključivanje u programe „Srbije za mlade“. Neki od projekata ove organizacije jesu android aplikacija „Srbija za mlade“, „Belgrade4Youth“, „Holiday4All“ i dr. 

SKC
SKC

Predstavnica ovog udruženja iz Novog Sada Marta Đorđević i autor jednog zanimljivog bloga „Dobro došli u Srbiju“, koji predstavlja našu zemlju u jednom drugačijem svetlu, Tijago Fehejra - imaće reč na ovoj tribini i pokušaće da publici približe čari putovanja kroz Srbiju.


Tribina će se održati 7. septembra 2017. godine u Bašti Studentskog kulturnog centra sa početkom u 19 časova.


Izvor: SKC