Prijavite decu na radionicu „Čaj u 5“

Deca de čuti priču o čaju i saznati u kojoj zemlji je ispijena prva šoljica čaja, u čemu je tajna napitka koji je osvojio ceo svet i postao pide koje se posle vode najviše pije. Saznade zašto ga neki piju tačno u pet, koji su najpoznatiji čajevi i potreban pribor za pripremanje čaja. Deca de inspirisana pričom praviti i ukrašavati svoju šoljicu za čaj.

Pored teorijskog i kreativnog dela radionice, svi prisutni de modi i da uživaju i igraju se u zatvorenom delu Zabavnog parka, gde ih očekuje: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za mali fudbal i tajfuni. Radionica je besplatna za sve učesnike.

Zabavni_park_Starli_Foto_Radionica_Caj_u_5_1.jpg

Broj mesta je ograničen i prijava na radionicu je obavezna. Zainteresovani mogu poslati prijave na starlizp@gmail.com, sa naslovom imejla „Čaj u 5“. Prijava treba da sadrži ime i godine deteta, ime i prezime roditelja, imejl adresu i kontakt telefon.

Zabavni park „Starli“ je najvedi i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta do 12 godina koji ima prostor za igru (igraonica), salu za proslavu rođendana (rođendaonica), sportske terene (rekreacija) i prostor za roditelje ili staratelje dece (kafid i prostor za druženje).

_event_management.gif

Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u „Starliju“ razvijaju fizičke i motorne sposobnosti, za najmlađe su često organizovani i obrazovni programi za podsticaj njihovih intelektualnih kapaciteta.

Više informacija ovde

Pročitajte i:

Nova dešavanja u Kulturnom centru za vas!
Posetite predavanja o preduzetništvu mladih!
Prijavi se na Open Innovation Lab!