Posetite novogodišnju izložbu u Paraćinu

Foto: Jovana Milutinović

Umetnici ovom prilikom sugrađanima prikazuju svoj rad u protekloj godini, a budući da je izložba prodajnog karaktera, Paraćinci će moći sebi da priušte kvalitetna umetnička dela po pristupačnijim cenama.

Na ovogodišnjoj izložbi prikazani su radovi 20 autora, sa preko 40 umetničkih dela. Slike su rađene različitim tehnikama, kao što su akril i ulje na platnu, a među njima svoje mesto su pronašle grafike, kao i dva crteža. Pored likovnih dela na izložbi mogu se videti i umetnički predmeti nastali radom umetnika koji se bave različitim hobijima i zanatima. Posetioci mogu uživati u upotrebnim predmetima od papira, lutkama, ručno pravljenom unikatnom nakitu i keramici.

Radove, takođe, mogu kupiti i poneti sa sobom, i na taj način sebi ili svojim dragim osobama ulepšati praznične dane neobičnim poklonom. Izložba će biti otvorena do 1. februara 2016. godine kada počinje nova sezona u paraćinskom Kulturnom centru.

-preduzetnistvo.gif

Kulturni centar je u protekloj godini imao uspešnu sezonu sa 14 izložbi, 16 koncerata, osam književnih večeri i 15 promocija, a za sledeću godinu najvaljuje se preseljenje u novi prostor, i još mnogo uspešnih koncerata, izložbi i književnih večeri.

papir1.jpg
Foto: Jovana Milutinović


Jovana živi kroz svoje stihove dok stvarni život samo sanja.


Pročitajte i:

iSerbia: Ovo je naša rubrika godine
Pet saveta za rad u inostranstvu
Čolina novogidišnja priča u Spensu