Počinje festival „Bolje uradiTi sam“

FOTO: Facebook

Festival Bolje uradiTi sam okuplja sve one koji svoje ideje pružaju drugima kroz prizmu kreativnosti, dekorativnosti i maštovitosti.

Dahom pozitivne energije, obojene inspirativnošću i kreativnim stvarima, koje će svi učesnici napraviti sami, Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac 1947 će postati mesto kreativnog stvaralaštva i inovativnosti.

U okviru festivala Bolje uradiTi sam raspisan je i konkurs za izlaganje handmade proizvoda. Svi radovi, od nakita, šešira, rajfova do garderobe, kao i drugih dekorativnih asesoara, biće izloženi na festivalu. Informacije u vezi sa konkursom možete pogledati OVDE.

Bogat i zanimljiv program u okviru fashion, kids, garden, geek & freak zone pokazaće prisutnima inspirtivne načine izražavanja njihovih stvaralaca.

Volja i osmeh su jedino što je potrebno, a uz sjajan muzički program uživaćete u odličnoj atmosferi i druženju. Cilj festivala jeste da se nauči nešto novo, da se upoznaju novi ljudi i da se prepustite mašti i uživanju među kreativcima, a slobodno možemo reći i pravim umetnicima.

Svi prisutni u subotu od 15h moći će da čuju eksperimentalni trio sastav Sizip. U nedelju od 13h žurku će praviti još jedan trio, akustički bend Luna Moth, dok od 15h za opuštajuću i laganu atmosferu pobrinuće se bend Paper Animals iz Beograda.

Ako je mašta vaš jedini vazduh koji udišete i stvaranje jedini jezik koji na svetu razumete, ovaj festival je prava stvar za vas.


Jelena - pozitivna i ambiciozna studentkinja; voli da se druži, piše i da je uvek u pokretu.