Počeo je prvi „Rok kamp” za devojčice!
Rok kamp za devojčice

Vođene mentorskim timom koji sačinjava osam aktivnih rok muzičarki, pored upoznavanja sa instrumentima i osnovama sviranja, polaznice će učiti o komponovanju muzike, pisanju tekstova i spremati se za svoj prvi nastup, završni koncert.


Na Rok kampu za devojčice radionice instrumenata vodiće mlade muzičarke i kantautorke sa domaće scene, koje su se priključile projektu sa velikom željom i entuzijazmom da podstaknu novu generaciju rokerki.


Za bubnjeve su zadužene Selena Simić (25, Smederevo) i Tamara Tasić (26, Beograd), koje su tokom 2015. vodile radionice bubnjeva za devojčice u nekoliko gradova. Odsek za gitaru predvode Tijana Milivojević (22, Užice) i kantautorka Nađa Vračarić (20, Novi Sad), a radionicama bas gitare baviće se Anja Tvrtković (27, Beograd) sa Jelenom Mihić (26, Beograd). Marija Nikolić (34, Niš) i Isidora Dimić (33, Beograd) naći će se za klavijaturama.


Rok kamp za devojčice imaće svoju veliku završnicu 27. avgusta od 12.30h - koncert na otvorenoj bini „Šuplje stene”, kada će učesnice nastupiti pred publikom, u bendovima koje su tokom kampa oformile. Nakon koncerta je na redu druženje sa posetiocima i ponosnim porodicama, kada ćete moći da čestitate mladim muzičarkama na njihovom prvom rok koncertu!

Rok kamp za devojčice
Rok kamp za devojčice

Da sačuvate svoje mesto u organizovanom prevozu od centra Beograda do Avale, javite se organizatorkama na femixinfo@gmail.com ili SMS-om na broj telefona 060/333-8160.


Ulaz je besplatan, dozvoljen kućnim ljubimcima, a deca su više nego dobrodošla na koncert svojih vršnjakinja.