Celodnevni „Brainobrain” festival za decu!
Belgrade Waterfront

Ovog vikenda deca „osvajaju” Sava Promenadu!

Na centralnoj bini odigraće se tri dečije predstave – od 12, 16 i 20 časova.


Veliki broj radionica biće raspoređen u toku celog dana na dve lokacije, a u više navrata biće organizovan i popularni face painting, koji uvek izazove radost najmlađih!

 

Časovi po Brainobrain metodologiji održavaju se u 32 zemlje širom sveta. Program podstiče pravilan razvoj ličnih i intelektualnih veština dece, a namenjen je prevashodno uzrastu od četiri do 14 godina, pošto su istraživanja dokazala da se u ovom periodu ljudski mozak najbrže i najlakše razvija.


U okviru osam edukativnih radionica, koje će voditi iskusni Brainobrain treneri, mališani će imati prilike da se upoznaju sa radom na abakusu - spravi za računanje, uz korišćenje VAK (vizuelno, auditivno, kinestetičke) metode, a treneri u radu koriste i tehnike iz neuro-lingvističkog programiranja (NLP). Osim toga, deca će moći da se oprobaju i u pravljenju origami figurica, da „vežbaju” mozak uz neurobick vežbice, crtaju i boje. 


Za prinčeve i princeze koje „ne drži mesto“ tu su i plesne i sportsko-rekreativne animacije, a kao specijalni gosti pojaviće se mađioničari, kao i omiljeni drugari „Patrolne šape“ - Skaj, Džejs i Maršal, kao i Pepa, Mini i Maša!


Subota je idealan dan da povedete vaše mališane u pravo dečije carstvo na Sava Promenadi na čijim će se kapijama, kao i uvek, ulaz plaćati samo – osmehom!

Belgrade Waterfront
Belgrade Waterfront