Nova naučna edukativna misao: Objavite radove

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar Beograd kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!", koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira na to da li su zaposleni ili ne.

_event_management.gif

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao. U potrazi smo za kretivnim temama, a jedini uslov je da one imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme i to u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura. Takođe, ukoliko imate svoju temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor vas poziva da nam je pošaljete, jer postoji mogućnost da je objavimo. Naši saradnici mogu Vam pomoći oko prevoda na engleski jezik.

Poziv za Zbornik 5/2015 je otvoren od 25. decembra 2015. godine, a do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular i u istom periodu dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu).

Kompletne radove šaljete do 10. januara 2016. godine, a za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na office@nomcentar.com.


Pročitajte i:

Trgovina ljudima: Žrtva nikad nije kriva!
Ko je heroj: Svetski dan borbe protiv AIDS-a
Rođena 100. beba valjevskog Centra VTO!