Mia Patria - Letnji kamp za decu

FOTO: Facebook

Mia Patria je kamp raznolikog karaktera, baziran na kreativnim radionicama i stalnim aktivnostima učesnika. Edukativni deo obuhvataće upoznavanje sa istorijom Srbije, jezikom i književnošću, kao i učenje kaligrafije. Deca će imati priliku da upoznaju i tradiciju naše zemlje i različite grane umetnosti.

Zahvaljujući kreativnim radionicama, učesnici kampa moći će da otkriju svoje talente i da počnu da ih razvijaju. Kamp obuhvata radionice glume sa poznatim srpskim glumcima, nakon kojih će polaznici snimiti svoje prve scene.

miapatria2.jpg
FOTO: Facebook

Osim toga, tu su i svakodnevne sportske aktivnosti, s obzirom na to da hotelski kompleks u kom se kamp održava obuhvata i sportske terene i bazen.

Dnevne aktivnosti obuhvataće i izlete, posete pozorišnim predstavama i projekcije kultnih srpskih filmova. Večeri neće biti ništa manje zanimljive, jer će biti organizovane žurke, tematske večeri, takmičenja i razne zabavne aktivnosti.

miapatria3.jpg
FOTO: Facebook


Pored mnogobrojnih aktivnosti tokom celog dana, svim polaznicima je obezbeđen 24-časovni nadzor od strane tima.

Zanimljiv sadržaj, dinamične aktivnosti i inspirativne edukativne i kreativne radionice, pružiće jedinstveno iskustvo i divne uspomene. Multikulturalno okruženje daje posebnu čar ovom kampu, a sve sa ciljem upoznavanja, učenja i naravno zabave.

Kako je bilo prethodne godine, možete pogledati ovde.

Prijave su još uvek u toku, pa jeste li spremni za avanturu?

IZVOR: Mia Patria

Ana je radoznala, divlja, nezaustavljiva, zaljubljena u život, ples i svet.