Mama biznis veče u Novom Sadu
Udruženje Mame Novosađanke

Nakon uspešno održane prve Mama biznis večeri u avgustu, Udruženje Mame Novosađanke nastavlja da okuplja sadašnje i buduće mame preduzetnice u cilju informisanja, upoznavanja, povezivanja, predstavljanja svog biznisa i dobijanja podrške.


Na svakoj Mama biznis večeri po nekoliko mama preduzetnica predstavlja svoje zanimljive lične poslovne priče. One pričaju o svojim počecima, preprekama sa kojima su se sustetale i načinima kojima su rešavale te probleme.

Preduzetnice koje će se predstaviti

Na drugoj Mama biznis večeri predstaviće se Snežana Golić, pedagog i vlasnica škole mjuzikla za decu „Iskrice i Munje“, te Ljiljana Duduković Jovanović, vlasnica ugostiteljskog objekta „Fruškogorska lugarnica“, kao i Nataša Mezej, vlasnica firme „Promis“ i Đurđinka Jovanov Đuđa vlasnica brenda Mama Đuđin sir.


Udruženje Mame Novosađanke registrovano je u oktobru 2015. godine. Ovo udruženje bavi se organizacijom različitih manifestacija, radionica i humanitarnih događaja, a jedan od glavnih motiva im je organizacija projekata koji za cilj imaju poboljšanje života majki i dece u Novom Sadu i okruženja.


Izvor: Udruženje Mame Novosađanke