Koncert Jinx-a u Magacinu Depo!

Na koncertu, koji će se održati 9. decembra u Magacinu Depo (Travnička 3), a u okviru regionalne turneje, prvi put će svirati pesme s novog albuma, sa sjajnim gostima na bini, ali i podsetiti na hitove iz bogate karijere, koje će predstaviti u osveženim verzijama. Kao predgrupa, nastupiće elektro-pop bend Ljubičice iz Pančeva.

_event_management.gif

Jinx je novi studijski album, posle višegodišnje diskografske pauze, najavio ovog leta singlom „Jesmo li dobro“, a prvi nastup ovaj bend je imao još pre više od dve decenije, u proleće 1994. Već do sredine 1998. godine je postao opštepoznato ime i koncertna atrakcija u Hrvatskoj, a usledio je i niz nagrada. Naročitu popularnost je stekao singlom „Tamo gdje je sve po mom“, a ceo album „Avantura počinje“, iz 2001. godine, ocenjen je najboljim albumom ove grupe.

Početkom 21. veka bend se uspešno probio i na druga tržišta, dodatno potvrdio popularnost albumima „Na zapadu“ (2007.) i „Diksilend“ (2010. godine) i zadržao je sve do danas.

Prvih 100 ulaznica za koncert Jinx-a nalazi se u prodaji po specijalnoj promotivnoj ceni, a više informacija možete naći klikom ovde .

Pročitajte i:

Ekološka bomba pred vratima Iriga!
Filmovi kao univerzalni jezik slobode!
PFM: Konferencija omladinskog preduzetništva