Izložba Vase Dolovačkog, Milana Miletića i Gorana Mitrovića
Art Animals

Milan Miletić je rođen 1950. godine u Lapovu. Akademiju likovnih umetnosti i post-diplomske studije je završio u Beogradu u klasi slikara i profesora Stojana Celića. Član je ULUS-a. Nesumnjivo je jedan od najdoslednijih naših slikara, ne samo u okviru svoje generacije- od 70-ih gotovo da nije menjao svoj stil. Od 1974. je izlagao na samostalnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Između ostalog, izlagao je i u Toledu, Helsinkiju, Varšavi, Ženevi, Tel-Avivu.


Galerija Slika
Galerija Slika

Dolovački Vasilije Vasa je rođen 22. aprila 1960. godine u Bavaništu, opštine Kovin. Sa 24 godine je diplomirao na fakultetu Likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Zorana Petrovića.Diplomirao je na postdiplomskim studijama na akademiji u Beogradu u klasi profesorke Mirjane Mihać 1989. godine. 1992. godine postaje član Udruženja likovnih umetnika Srbije. Priredio je na desetine izložbi do sada i u zemlji i u inostranstvu, a trenutno radi kao redovni profesor na Univerzitetu „EDUCONS“.

Gallery Athos
Gallery Athos

Goran Mitrović je rođen 1968. godine u Sremskoj Mitrovici. Prva likovna iskustva stiče u ateljeu akademskog slikara Dragana Martinovića, osnivača udruženja „Esnaf“, gde je i sam bio član. Akademiju je upisao 1990. godine u Sarajevu, u klasi profesora Ratka Lalića. Imao je mnoge kolektivne i samostalnim izložbama u zemlji inostranstvu, između ostalog i u Parizu, Madridu, Bazelu, Ženevi...

Sremske novine
Sremske novine

Galerija „Pariski krug“ se nalazi na prvom spratu tržnog centra „Eurocentar“, u Makedonskoj 30. U njoj se uvek mogu naći zanimljiva i vredna dela srpskog slikarstva, kao i brojne monografije domaćih slikara.


U toku je prodajna izložba mnogobrojnih srpskih slikara: Ljuba, Veličković, Omčikus, Šobajić, Jale, Lalić, Zečević, Miletić, Dolovački, Mitrović, Stojkov, Đurović, Krunić, Mandić koja traje 1.12.2017-10.3.2018.

Link od web stranice galerije.