IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu
No Limit Hub

CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. 


Organizuje se po treći put, a prethodne dve konferencije imale su ukupno 400 posetilaca.


Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće 8 domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti orijentisana na programiranje i IT, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.


Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije. Očekuje se oko 150 učesnika, a svoje mesto možete rezervisati na vebsajtu konferencije.


Konferenciju su podržali JS Belgrade, PHP Srbija, Level Up Serbia, Silicon Drinkabout i Blockemon.  Više informacija o konferenciji možete naći na Facebook eventu konferencije i na zvaničnom vebsajtu konferencije


Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.


Izvor: No Limit Hub