Humanitarna predstava za Jelenu Zorić!

FOTO: Budi human

Jelena Zorić je bila dugogodišnja košarkašica i zahvaljujući sportskoj stipendiji, završila je koledž u Americi. Nakon završenih studija, odlučila je da se vrati u Beograd. Jula meseca 2016. godine zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog spavanja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima, odlučila je da poseti lekara. Nakon obavljenih neophodnih analiza i rezultata magnetne rezonance, otkriveno je da je Jelenino telo napao tumor, i to na mozgu.

Ovim, ne lepim povodom, učenici Ekonomske škole „Nada Dimić“ iz Zemuna u saradnji sa Pozorištem „Pinokio“ odigraće predstavu „Kaznena subota“ 4. aprila 2017. godine u 19.30 časova.

Tekst predstave „Kaznena subota“ pisao je Kosta Peševski po motivima filma „The Breakfast Club“ Džona Hjuza, za adaptaciju i režiju zadužena je profesorka Srpskog jezika i književnosti Dušanka Pavlović, a u predstavi igraju: Ana Mihailović, Natalija Krzman, Ksenija Marković, Marko Janković, Miloš Petrović, Mihailo Tadin i Nikola Stanković, a lice koje vodi proces prikazivanja predstave na sceni je Nikolina Ković.

Cena karte je 300 dinara i sva sredstva prikupljena igranjem predstave namenjena su Jeleni Zorić za potrebe lečenja.

Predstava će biti izvedena i 11. aprila 2017. godine u 19.30 časova, a karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta.

Kako bi ova hrabra devojka pobedila opaku bolest, neophodna joj je naša pomoć. Ukoliko neko ne može da prisustvuje ovoj humanitarnoj predstavi, može da upiše 241 i pošalje SMS na 3030.

Budimo humani!

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.