Dođite na tribinu „Kulturvakcinacija’’!

Foto: All events

Sa ciljem aktiviranja mladih, koji su zainteresovani za učešće u kulturno-umtničkim programima, ali su nedovoljno i neadekvatno obavešteni, Udruženje „Bulevar Umetnosti’’ je odlučilo da organizuje jednodnevnu tribinu, na kojoj će publika moći da se upozna i priključi projektima koji se tiču upravo ove oblasti.

Predstavnici kulturno-umetničkih institucija, među kojima su i Dom Omladine Beograda, Fakultet primenjenih umetnosti, Ozon galerija, Muzej afričke umetnosti, Gvarnerijus i mnogi drugi, biće u prilici da predstave svoje projekte, festivale, edukacije u kojima mladi mogu da se pronađu, i uz pomoć njih pokažu svoj talenat i kreativnost.

13288761_1724614931086765_1896712770_o.jpg

Zainteresovana publika će imati priliku da na jednom mestu otkrije programe koji do sada nisu bili dovoljno propraćeni, a koji mogu pomoći mladima da se aktiviraju i još više pokrenu kulturno-umetničku scenu Beograda.

Ova tribina je samo jedna u nizu tribina koje Udruženje „Bulevara Umetnosti’’ namerava da organizuje. Sa ciljem aktiviranja, ne samo mladih koji su zainteresovani za ovu oblast, već i kulturno-umetničkih institucija iz cele Srbije, Udruženje će u narednom periodu nastojati da organizuje tribinu na kojoj će svoje programe za mlade moći da prikažu i predstavnici institucija iz cele Srbije.

output_6cz6ud.gif

Više informacija možete pogledati na zvaničnom sajtu Udruženja.

Pročitajte i:

Uskoro: Zajedno do bine u Vrdniku!
Otvoren konkurs za ovogodišnji Filmski front!
IGF: Igra produžena za još jedan dan!