Dođite na „Central dance event“ u Hangaru
Blender

Centralni deo događaja obuhvata tri večeri - 30. i 31. decembar 2017. i 1. januar 2018. godine. Prvog dana nastupiće berlinski duo Pan Pot, poznat po minimalnom, eksperimentalnom zvuku čiju srž čine mračni tonovi, koji su vremenom postali njihov zaštitni znak. Te večeri pridružiće im se domaća podrška Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder


Kruna ove tri večeri je doček Nove godine, koji je poveren muzičarima Diynamic Showcase-a, u okviru kojeg će nastupiti Kollektiv Turmstrasse live, Magdalena i Lehar, uz domaćeg predstavnika Kristijana MolnaraDiynamic Showcase žurke se održavaju širom sveta, kao i Diynamic festivali u Amsterdamu, Berlinu, Brazilu, Buenos Ajresu, Istanbulu i Tel Avivu.

Reprizu dočeka Nove godine, prvog januara, obeležiće Drumcode Showcase, koji predstavljaju Ilario Alicante i Dense & Pika, a pridružiće im se Ilija Đoković


Poslednji događaj Central Dance Event-a je zakazan za 13. januar, kada dolaze Anja Schneider, di-džej, producent, radio voditelj, suvlasnik etikete Mobilee i Rodriguez Jr, nekadašnja polovina elektro benda The Youngsters. U okviru svog live nastupa, sviraće na vintage sintisajzeru, klavijaturi i drugoj analognoj opremi.

Blender
Blender

Uvertira u trodnevni novogodišnji maraton bila je Central Dance Event promo žurka, koja je održana 23. decembra u Hangaru. Publika je mogla da uživa u nastupu Charlotte de Witte i La Fleur, a njima su se tada pridružile i naše poznate di-džej dame Kristina Lalić i Nevena Jeremić.


Pojedinačne karte, kao i kompleti ulaznica, za Central Dance Event nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.