DJ, akustična ili živa svirka? Koji je tvoj izbor?
OUR Pub

Ove nedelje malo dole od Pravnog fakulteta u Beogradskoj 71 možete uživati uz sledeće nastupe:


Večeras je na programu Acoustic Therapy.


Marko Vlahović je markantan vokal koji vas svojom energijom sigurno diže sa stolice. Rodom iz Herceg Novog, član je bendova Maraquja i James Brown Tribute-a. Imao je zapažen nastup na regionalnom takmičenju X Faktor.


Dragan Ivanović, poznat kao basista iz Kotora je profesionalni studijski i koncertni basista. Za ovu priliku svira akustičnu gitaru sa luperom. Obećavaju dobar provod i sigurno će saslušati vaše muzičke predloge.


Uživaćete uz soul i funk hitove, ali i dobre nove i stare pop i rock hitove, zavisno od atmosfere. Ovaj duo uglavnom ima vlastitu interpretaciju hitova koji zavise i od publike koja učestvuje u kreiranju muzike na licu mesta.

OUR Pub
OUR Pub

Dea Dia nastupa u petak u O.U.R. Pub-u !

Ako volite kvalitetnu muziku, drugačiji scenski nastup, pažljivo probrane hitove koji dižu na noge, obožavaćete ovaj šestočlani sastav. Poznate numere domaćih i stranih izvođača vođene sa dva moćna ženska vokala prosto plene uz snažnu instrumentalnu podršku.


To je pop/rock/disco/funk/r'n'b spektakl. Više informacija o bendu možete naći OVDE.

OUR Pub
OUR Pub

U subotu je veče DJ-eva: Pavle Veljkovic i Uroš Mihailović

Glas Pavla Veljkovića publika vrlo dobro poznaje preko beogradskog radio etra. Dugogodišnji voditelj Radija Laguna (DJ dvočas sa Pavlom Veljkovićem) i nekadašnjeg B92, ponudiće publici od najsvežijih klupskih hitova do vrhunske pop alternative.


Uroš Mihailović je deo dobrovoljnog amaterskog DJ udruženja Bastilja.tv koji koriste razne audio elemente od muzike do ambijentalnih zvukova i šumova kako bi na jedan bizaran način pokušali da rekonstruišu istoriju pop-kulture kroz sve njene razvojne faze.

OUR Pub
OUR Pub