Delimo 3x2 karte za WOLF festival!

FOTO: WOLF promo


Na festivalu vas očekuju tri dana zanimljivog putovanja kroz spomenik prirode „Straža” u kojem će se uživati u muzičkim, umetničkim, sportskim, turističkim i relaks aktivnostima! Na scenografiji i produkciji se danonoćno radi već više od tri meseca, grade se mostovi, kampovi, preuređuje se šuma, rade se dekoracije, prave se chill zone, čisti se reka, pravi se plaža. Sve u svemu, očekuje vas mini grad u kojem ćete se osećati kao u nekoj bajci odsečeni od civilizacije. Mapa festival se može videti ovde.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali i mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate i Opsy.

Main-stage.png

FOTO: WOLF promo

Alternative-stage.png

FOTO: WOLF promo

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina. Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera. Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima i voćnim salatama.

U pretprodaji karte se mogu kupiti u svim WinWin prodavnicama širom Srbije ili na internetu preko DDTickets. Festival ima organizovani prevoz od Niša do festivala i od Vršca do festivala.


Da biste dobili dve besplatne karte za ovaj festival, posetite našu Fejsbuk stranicu, potražite na tajmlajnu objavu ovog teksta sa naznačenom AKCIJOM i odatle podelite objavu opcijom „JAVNO“. Najbržima poklanjamo 3 x 2 karte. Dobitnik će biti na spisku, dobiće narukvicu za sva tri dana, besplatno kamp mesto, besplatan parking i zipline; ulazak uz ličnu kartu ili pasoš.


Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.