Blender platforma sa četiri muzičke poslastice!
Blender

Prvi muzički događaj dogodiće se u petak, 24. novembra kada će Blender ugostiti berlinsku ikonu Paul Kalkbrenner-a i na taj način pružiti beogradskoj publici da ga čuju na tehno elektronskoj sceni. 


Najveći uspeh Paul Kalkbrenner-a, ono što ga je lansiralo među najcenjenije i najbolje muzičare elektronske muzike jeste soundtrack za film „Berling Calling” koji je oduševio publiku. 


Njegov prvi nastup pred domaćom publikom bio je pred prepunom Dance Arenom na ovogodišnjem Exit festivalu.U subotu 25. novembra, pred beogradskom publikom predstaviće se Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada su u pitanju muzičari koji predstavljaju tehno zvuk. 


Stephan je pre početka bavljenja sa muzikom komponovao za prestižna evropska pozorišta, a njegova produkcija se može opisati kao muzika sa veoma realnim i nezaboravnim melodijama i zvukovima.

Blender
Blender

U petak 8. decembra sa laganijim tonovima, beogradskoj publici uživo će se predstaviti islandski elektro sastav po imenu Gus Gus. Njihov specifičan žig je kombinacija sintetizovanog spoja fanki basa sa inteligentnom upotrebom tehnologije i umetnosti. 


Njihovi nastupi su harmonični, ekstravavangantni i puni pozitivne energije, a poznati su po hitovima Over, Arabian Horse, David i mnogim drugim.

Sarađivali su sa mnogim velikanima pop i elektro scene, kao što su: Roisin Murphy, Sigur Ros, Depeche Mode i Bjork.


Poznati DJ i producent Sasha zagrejaće plesni podijum u subotu 9. decembra uz pogresivne zvuke. Sasha je nominovan za Grammy nagradu , a četvorostruki je dobitnik Internacionalne Dance Music Award nagrade kao i DJ Mag nagrade. 


Njegova karijera traje već 30 godina i tokom nje je konstantno na vrhu predstavnika ovog pravca, a nekoliko puta je posetio Beograd.

Na ovogodišnjoj proslavi Exit festivala predstavio se sa zapamćenim b2b setom sa John Digweed-om.

Blender
Blender