Beograd: Prvi Pop-up Dečiji festival
vijuganje.rs

Ovo je Festival za decu i sve one koji vole decu i rade sa decom, jer je emocionalno sazrevanje proces koji iziskuje razvoj emocionalne pismenosti svih, a koji jedini može dovesti do stvaranja boljeg, bezbednijeg i srećnijeg sveta za svu decu na Zemlji.


Festival će u 10 časova otvoriti Irena Vujović, predsednica beogradske opštine Savski venac, koja je podržala inicijativu agencije New Level i njenog direktora Ivane Kuzmanović, organizatora ovog događaja.


Učesnike Festivala, decu i odrasle, dočekaće više od 30 volontera programa Emocionalna energo terapija i transformacija, Ljubivoje Ršumović, legenda dečijeg pesništva i proze, Sandra Aresnijević glumica, Centar za kreativnu edukaciju „Kuća znanja”, dečija izdavačka kuća „Encobooks", Klub za kreativno druženje „Vijuganje“ i mnogi drugi.


U festivalski osmišljenom prostoru DKC „Majdan” deca će kroz predstavu, muziku, likovni izraz, projekciju kratkog crtanog filma, mini radionice i pisanu reč učiti o važnosti osećanja, njihovom izražavanju, komuniciranju i kultivisanju, a odrasli dobiti nove uvide i znanja kako da sa svojom decom u ulozi roditelja i vaspitača ovu misiju kontinuirano sprovode još bolje i posvećenije, a ulaz je slobodan.


Izvor: vijuganje.rs