Arlemm umetnički karavan u Čačku
Privatna arhiva

Pored otvaranja izložbe, prisutni će imati mogućnost da se upoznaju sa planom, programom i aktivnostima za predstojeću manifestaciju, sa detaljima vezanim za edukativni i koncertni deo programa, ali i da uživaju u prigodnom muzičkom programu i obraćanju organizatora i saradnika projekta.Manifestacija ARLEMM je dobitnik nekoliko nagrada na Susretima organizatora manifestacija u Beogradu prethodnih godina, ali se pre svega može pohvaliti izborom najboljih predavača, pedagoga i umetnika, koji aktivno učestvuju u planiranju i realizaciji manifestacije.


Na ARLEMM-u su prethodnih godina  učestvovali Stefan Milenković, maestro Jovan Кolundžija, Lena Кovačević, Slobodan Trkulja, Vlatko Stefanovski i drugi. Ove godine na scenu ARLEMM-a izaćiće Bisera Veletanlić, Vasil Hadžimanov, Marko Luis, Ju grupa, Divanhana, ali i mladi talenti iz Škole za muzičke talente na čelu sa svetski poznatim violončelistom Draganom Đorđevićem Suzukijem.


Svi koji ne budu u mogućnosti da posete Arilje  ove godine, moći će  da dožive ARLEMM putem Telenor mreže, u bilo kom delu sveta da se nalaze.Izvor: ARLEMM