Ova dama obeležava 25 godina karijere koncertom u Beogradu
Pixabay

Hajde da vam pomognemo još malo...


Rođena je u Los Anđelesu, a karijeru je započela devedesetih godina. Poznata je po svom visceralnom, pomalo promuklom, punom i dinamičnom kontraalt vokalu. Pored raskošnog glasa, služi se instrumentima poput klavira, gitare, bas gitare, violončela i perkusja.


Do sada je izdala 12 albuma, od kojih je tri albuma - „Don't Explain“ iz 2011, „Seesaw“ iz 2013. godine i „Black Coffee“ (2018) snimila zajedno sa Džoom Bonamasom. Dobitnica je tri nagrade Blues Music Awards, i to 2014, 2017. i ove godine u kategoriji za najboljeg ženskog bluz izvođača.


Prepoznajte li je?

PrintScreen (YouTube)
PrintScreen (YouTube)

Da, to je Bet Hart (Beth Hart).


Godinu dana nakon njenog prvog nastupa u Beogradu, Beth Hart nam ponovo dolazi u Halu sportova „Ranko Žeravica“ - 2. decembra! Ovog puta ima veliki razlog za to - obeležavanje svoje dvadesetpetogodišnje karijere.


„Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi preko 3000 ljudi koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017. godine i lično se uverili da su njeni koncerti - događaji u kojima se uživa i koji se pamte“, izjavili su organizatori koncerta.

Hala sportova promo
Hala sportova promo

Ukoliko ste ljubitelj dobrog bluza u kombinaciji sa rokom, ne propustite koncert jedne od najboljih pevačica bluz/rok scene - Beth Hart. Dođite 2. decembra u Halu sportova na Novom Beogradu, jer u 20 časova počinje spektakl.

Izvor: Hala sportova