Učestvuj u kreiranju svoje budućnosti — poseti JobFair17
JobFair17

Kao i svake godine cilj Sajma je smanjenje nezaposlenosti među mladima i sprečavanje odliva stručog kadra. To je problem koji je najviše prisutan u  oblasti tehničkih nauka u našoj zemlji. Takođe, Sajam posetiocima, pored karijernog napretka, pruža i priliku za lični i profesionalni razvoj kroz učešće u mnogim propratnim sadržajima JobFair-a.


Zahvaljujući činjenici da JobFair godinama unazad predstavlja vezu između studenata, kompanija i obrazovnog sistema, studenti i diplomci će imati šansu da se kroz direktan kontakt upoznaju sa kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih oblasti. Studenti će na taj način steći uvid u trenutnu potražnju tržišta, kao i u znanje i veštine koje su trenutno najpotrebnije kako bi se došli do zaposlenja

JobFair17
JobFair17

Na Sajmu će posetioci moći da prisustvuju i tribinama na aktuelne teme koje će držati stručnjaci i predstavnici kompanija, da učestvuju u razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština pod nazivom „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”, a od ove godine deo edukativnog dela Sajma biće i interaktivna radionica „Case Study”, u kojoj će kompanije zadavati problemske zadatke, a učesnici će trebati da ih reše u realnom vremenu. 


Neke od kompanija koje će se studentima i diplomcima pružiti priliku za zaposlenje su Microsoft Development Center Serbia, RT-RK, HDL Design House, Asseco, Endava, Elsys i Avisto i mnoge druge. 


Za više informacija možete posetiti sajt Sajma  li zvaničnu Facebook stranicu.