Studenti, proćaskajte o svojoj budućoj karijeri!
CzRK

Zanimaju te tehnološke inovacije i startap? Iskoristi priliku i prijavi se za Ćaskanje! 


Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.


To je sjajna prilika da studenti posete sam NTP park kao i da se upoznaju sa njegovim prostorijama, ali i da se informišu i čuju savete od zaposlenih u kompaniji, da razjasne neke nedoumice, da saznaju kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima


Sa studentima će pričati okupljeni predstavnici tehnološko-razvojnih i startap kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd kao i zaposleni u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Facebook (CzRK)
Facebook (CzRK)

„Karijerno ćaskanje“ će se održati u petak 13. 7. 2018. godine sa početkom u 18 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54).


Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.


Prijave su otvorene do srede 11. jula u ponoć na linku. Broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto!


Izvor: CrRK