SKC: Evo čemu možete besplatno prisustovati sledeće nedelje
Mister No (Wikimedia Commons)

Radionica: „Psihodramsko čitanje”

U ponedeljak 23. septembra od 18 do 20 časova u Novom prostoru imaćete priliku da kroz ovu radionicu sa temom „Čudan život Ivana Osokina“ P. D. Uspenskog promislite o onom što knjiga u nama pokreće, kako u svakom pojedincu, tako i u nama kao grupi. Voditeljka radionice je psihološkinja Gordana Marić Lalović.


Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja niti posebni talenti. Broj učesnika je ograničen, a prijave možete poslati na mejl adresu: maricgordana21@yahoo.com.

Naučni jubileji: Prvi korak na Mesecu - 50. godina kasnije

Pixabay
Pixabay

U Studentskom kulturnom centru, u sredu 25. septembra u 18 časova, u Maloj sali organizovaće se besplatno predavanje na temu: Naučni jubileji: Prvi korak na Mesecu - 50. godina kasnije.

Ove godine obeležava se 50. godina od prvog sletanja ljudi na Mesec, poduhvata koji je, takođe, predstavljao i vrhunac svemirske trke XX veka.

Na ovom predavanju imaćete priliku da saznate šta je prethodilo i uobličilo Apolo 11 misiju, koje su prepreke koje su astronauti morali da savladaju, interesantni detalji misije, kako su izgledala neka tehnička rešenja i još mnogo toga. 

Izvor: SKC