Ne propustite besplatne programe za mlade u SKC-u!
skc.org

Ciklus predstavljanja fakulteta

Biološki fakultet u SKC-u

Ponedeljak 10. decembra od 18 časova rezervisan je za one koji žele da upoznaju svet nevidljiv golim okom, da istražuju neistražen svet i razumeju kako funkcionišu živa bića. U Maloj sali SKC-a dočekaće vas studenti biologije, spremnih odgovora na sva vaša pitanja o upisu, smerovima i studiranju i željni da vam predstave sve lepote studiranja biologije.

Elektrotehnički fakultet u SKC-u

skc.org
skc.org

Utorak 11. decembar mogao bi biti prvi korak ka uspešnoj inženjerskoj karijeri za sve vas čija interesovanja zalaze u oblast tehnike i elektronike. Od 18 časova u Maloj sali SKC-a imaćete priliku da postavite pitanja asistentima i studentima ETF-a, informišete se o prijemnom ispitu, studiranju i perspektivi poziva inženjera elektrotehnike i računarstva.

Fakultet političkih nauka u SKC-u

Četvrtak 13. decembar sa početkom u 18 časova u Maloj sali SKC-a rezervisan je za sve vas koji želite da postanete glas ove zemlje, a nedoumice u vezi sa studiranjem političkih nauka rešiće vam uspešni studenti ovog fakulteta.

Radionice

skc.org
skc.org

Psihodramsko čitanje

U ponedeljak 10. decembra od 18 do 20 časova u Novom prostoru imaćete priliku da kroz ovu radionicu sa temom „Prolećne bujice“ Ernesta Hemingveja promislite o onom što knjiga u nama pokreće, kako u svakom pojedincu, tako i u nama kao grupi. Voditeljka radionice je psihološkinja Gordana Marić Lalović. 


Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja niti posebni talenti. Broj učesnika je ograničen, a prijave možete poslati na mejl adresu maricgordana21@yahoo.com.

„Znanjem do budućnosti“

U sredu 12. decembra u Maloj sali od 14 do 17 časova kroz kreativnu radionicu predavačko-takmičarskog koncepta na temu „Verbalna i neverbalna poslovna komunikacija“ u organizaciji Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, imaćete priliku da praktično proverite svoje komunikacione veštine. 


Uspešno rešavanje datih zadataka i postavljanje najkreativnijih ideja je cilj do koga treba doći timski, a svi učesnici će dobiti i sertifikate za učestvovanje na radionici. Timovi broje 3-5 članova, a za prijavu tima potrebno je na mejl adresu kreativnaradionica@mef.edu.rs dostaviti sledeće podatke: ime i prezime svih članova tima, ime srednje škole koju pohađaju članovi tima i kontakt telefon barem jednog člana tima.

Predavanja

„Povratak u pripoveci „Uvela ruža“ Borisava Stankovića“

U ponedeljak 17. decembra sa početkom od 18 časova u Maloj sali SKC-a govoriće studentkinja srpske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu Nađa Lazarević. Akcenat će biti stavljen na povratke, ponovne susrete i vraćanja u mesto u kojem je radnja pripovetke smeštena, u Vranje, malu varoš sa juga Srbije kao centar starobalkanskog života.

„200 godina života Turgenjeva“

Četvrtak 20. decembar od 18 časova, takođe u Maloj sali SKC-a pružiće vam priliku da se kroz izlaganje studenata ruskog jezika i književnosti sa Filološkog fakulteta u Beogradu, Marije Kuvekalović i Petra Rudića, o Ivanu Turgenjevu, upoznate sa ruskom istorijom, kulturom i tradicijom, kao i lepotom ruskog jezika.

Studentski kulturni centar Beograd je ovog decembra pripremio zaista bogat program, te ne propustite ovu izvrsnu priliku. Dopustite da vam kultura ugreje ovaj decembar!

Izvor: Studentski kulturni centar