Proćaskaj o svojoj budućoj karijeri
katemangostar / Freepik

„Karijerno ćaskanje“ predstavlja događaj umrežavanja sa profesionalcima koji rade u oblasti inovacija i žele da podele svoja iskustva mladim kolegama.


Događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.


Pozivamo vas da se prijavite tako što ćete popuniti onlajn formular najkasnije do 10. decembra 2017. godine u ponoć, a studenti čije prijave budu prihvaćene biće obavešteni o detaljima posete.

CzRK
CzRK

Iskoristite priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

„Karijerno ćaskanje“ predstavlja jednu od aktivnosti koju Univerzitet u Beogradu u saradnji sa Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta organizuje radi veće vidljivosti i otvorenosti članica NTP-a za obavljanje stručne prakse studenata, veće dostupnosti kao mesta zapošljavanja diplomiranih studenata, kao i većeg uključivanja u unapređenje zapošljivosti i razvoj preduzetničkih vrednosti studenata i diplomiranih studenata Univerziteta.


Izvor: CzRK