Prisustvujte rođendanu portala „Univerzitetski odjek"
Pixabay

„Univerzitetski odjek” već godinama okuplja ljude koji neguju novinarstvo i skoro svaki njegov aspekt. Studenti koji za ovaj portal pišu su oni koji su i dalje verni profesionalizmu u novinarstvu i koji imaju nadu da se od njega neće odustati. Osim cilja da informišu mlade, oni imaju još jedan, važniji cilj, da održe novinarstvo na onom hijerarhijskom mestu koje ono zaslužuje. To su samo neki od razloga zašto im treba pružiti podršku.

Facebook
Facebook

Dva autorska benda koji će nastupiti na proslavi rođendana daće posebnu čar događaju. „Ljubičice”, elektro-bluz duo iz Pančeva će spojiti savremeni i retro zvuk i tako verno predstaviti alternativnu muzičku scenu. Kroz svoj elektronski gruv oni će se dotaći mnogih svakodnevnih tema.


Pored „Ljubičica” mladi novosadski bend, „Nemi pesnik” će ovom prilikom imati svoj prvi nastup. Oni će se, sa pankom u srcu, dotaći i drugih žanrova poput diska ili fanka. „Nemi pesnik”, tek pristigao na alternativnu muzičku scenu će ovoj proslavi dati neku svoju i novu, posebnu notu.


Izložba sa početkom u 18 časova će sadržati kako najbolje tekstove, tako i najbolje fotografije objavljivane na portalu, a svirke će početi u 21 čas. Ulaz se neće naplaćivati kada je u pitanju izložba, a za svirke će iznositi simboličnih 100 dinara. Kako su najavili, možda bude i torte.


Neka „Univerzitetski odjek” odjekne!


Izvor: Facebook, Instagram, Univerzitetski odjek