Priključi se programu studentske podrške!
Pixabay

Ukoliko želite da učestvujete u prilagođavanju literature za čitanje, prikupljanju beležaka, snalaženju na fakultetu ili drugim akademskim obavezama možete se prijaviti na ovaj volonterski program koji organizuje Univerzitetski centar za studente sa hendikepom. Sve što treba da uradite je da pošaljete i-mejl na: ucsh@rect.bg.ac.rs


Program vršnjačke podrške se organizuje za studente i studentkinje sa hendikepom koji studiraju na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu.


Univerzitetski centar za studente sa hendikepom zvanično je počeo sa radom 20. marta 2008. godine, uz saradnju Udruženja studenata sa hendikepom iz Beograda. Centar je osnovan sa namerom da radi na unapređenju položaja studenata sa hendikepom, kroz kreiranje akademskog okruženja pogodnog za svaku osobu, uvažavajući njene različitosti i radeći na uklanjanju društvenih i drugih barijera.


Studenti koji uspešno završe ovaj volonterski program, imaće podršku Univerzitetskog centra za studente sa hendikepom pri vrednovanju svog angažovanja kao vannastavne aktivnosti u cilju sticanja dodatnih ESPB.


Prijave su otvorene do 30. aprila 2018. godine.


Izvor: Univerzitet u Beogradu