Posetite edukativni sajam za mlade u Beogradu

FOTO: Belgrade Youth Fair - Belgrade Youth fair 2015.

Pored edukacije, glavni cilj ovog događaja je i povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama u cilju lakšeg zaposlenja. Program manifestacije trajaće od 11 do 19 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Studentima i srednjoškolcima će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija. Studenti već sada mogu da pošalju svoje radne biografije na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

U okviru događaja, srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača. Na osnovu interakcije sa njima, doći će do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

Belgrade_Youth_Fair_2015_02_2016.jpg

FOTO: Belgrade Youth Fair - Belgrade Youth fair 2015.

Organizator EKOF Media group je prošle godine već organizavao jedan uspešan sajam za mlade. Belgrade Youth fair 2015. je održan u Mixer house-u od 11. do 13. maja, posetilo ga je preko 1400 studenata i učenika, pri čemu je dodeljeno više od 500 sertifikata sa održanih radionica i predavanja.

Više informacija o samom projektu i načinu prijave možete pronaći na sajtu Belgrade Youth Fair.


IZVOR: Belgrade Youth Fair

Isidora je mlada, ambiciozna devojka koja veruje u bolje sutra.