Poseti KONTEH u Novom Sadu!
Pixabay

KONTEH nudi priliku za zapošljavanje i ponudu stručnih praksi i kao takav povezuje kompanije sa obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao). 

Iza prethodnih godina je oko 4.000 kvalitetnih biografija, koje su pomogle studentima da pronađu odgovarajući posao ili pružile mogućnost usavršavanja u nekoj od mnogobrojnih kompanija koje su učestvovale na sajmu. 


Kvalitet sajma odaje velika posećenost od strane studenata i zainteresovanost, kako multinacionalnih tako i domaćih, kompanija za učešće na sajmu koja raste iz godine u godinu. 

Garant samog kvaliteta ovog sajma je odlična saradnja sa Fakultetom tehničkih nauka i Univerzitetom u Novom Sadu, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Pokrajinskim sekretarijatom za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, kao i Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu koji KONTEH07 proglašava najboljim sajmom zapošljavanja održanim do tada u Novom Sadu pod pokroviteljstvom tog sekretarijata.


Glavna organizatorka ovogodišnjeg KONTEH-a је Andrijana Nedeljković.


U toku Sajma, učesnici će imati mogućnost da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse. Takođe, u toku trajanja Sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovana radionica čiji je glavni cilj obuka mladih za posao, da pravilno napišu CV.


Izvor: nsuzivo.rs