Otvaranje sezone studentskog tenisa

FOTO: Sportindeks Open 2016.

Nakon velikog prolećnog turnira rekreativaca „Ada open 2016“, koji se održavao 9. i 10. aprila, na redu je teniski turnir studenata „Sportindeks open 2016“. Cilj turnira je promovisanje sportskog duha i ljubav studenata prema tenisu.

Održavanje ovog događaja zakazano je za 23. april u 9 časova u TK Viktoria u Beogradu. Pravo učešća imaju svi studenti do 27 godina, koji bi želeli da se takmiče u muškim i ženskim singlovima, kao i miks dublovima. Čast organizatora pripala je Sportindeksu, Udruženju teniskih rekreativaca „Rekreativno“ i Univerzitetskom sportskom savezu Beograda.

EU%20GIF.gif

Sportindeks je sajt koji je sa radom počeo 2012. godine, nastao u cilju edukacije studenata novinarstva kroz praćenje utakmica studentskog sporta. Za svojih nekoliko godina postojanja, dve godine za redom je osvojio nagradu za doprinos organizaciji studentskih takmičenja. Bio je zvanični medijski pokrovitelj Evropskog univerzitetskog prvenstva u basketu „3 na 3" u Kragujevcu i Evropskog univerzitetskog prvenstva u fudbalu u Osijeku.

Udruženje teniskih rekreativaca „Rekreativno“ je klub svih ljubitelja tenisa. Iza sebe imaju uspešne turnire, lige i humanitarne radove.

Univerzitetski sportski savez Beograda nastao je 1953. godine kao Univerzitetski Savez za Fizičku kulturu Jugoslavije. Predstavnici su, od njegovog osnivanja, učestvovali na preko 1000 međunarodnih takmičenja na kojima su osvojili preko 500 medalja. Zahvaljujući postignutim rezultatima, trenutno spada u najuspešnije članice FISU i EUSA.

Za učešće na turniru možete se prijaviti do 22. aprila na broj 064/222-46-49 ili na mail tenis@tenisrekreativno.com.


Jovana je anglofil, studira ruski jezik, voli špansku umetnost, obožava francuske filmove i irsko pivo.