Otključaj uspeh, studiraj u Australiji
Facebook (BridgeBlue Serbia)

Da li ste znali da je Australija na trećem mestu po broju internacionalnih studenata u svetu, odmah posle SAD-a i Ujedinjenog Kraljevsta? To nije ništa čudnovato kada uzmete u obzir da na listi od 100 najboljih univerziteta u svetu, 8 je iz Australije! Australija poseduje odličan obrazovni sistem i visok životni standard, što je čini jednom od najprivlačnijih destinacija za internacionalne studente. Internacionalni student imaju pravo na rad od 20h nedeljno, za vreme trajanja nastave na fakultetu.  Ne samo da vam posao može pomoći oko troškova dok studirate u Australiji, već možete i steći bitne kontakte za vašu dalju profesionalnu karijeru, a oni koji se školuju u Australiji su veoma traženi zbog impresivne međunarodne reputacije australijskog obrazovnog sistema. 


Ukoliko vam navedene informacije o ovoj zemlji, ne samo kengura, zelenih pašnjaka, koala i čistog vazduha nego i prestižnih univerziteta, nisu bile dovoljno ubedljive da se upustite u avanturu na drugom kontinentu, posetite Sajam australijskog obrazovanja i saznajte nešto više o studiranju u Australiji. 

Bridge Blue
Bridge Blue

Sajam organizuje agencija za obrazovanje Bridge Blue, koja već dugi niz godina ima iskustvo u uspešnom upisivanju studenata na studije u Australiji. Na Sajmu ćete moći da se upoznate sa australijskim obrazovnim institucijama i da postavite pitanja vezi sa studiranjem i odlaskom u Australiju.


Sajam je uspešno održan 2015. i 2016. godine, kada je bilo preko 1000 posetilaca, a i ove godine će gosti Sajma pod nazivom ,,Otključaj uspeh, studiraj u Australiji'' na jednom mestu imati priliku da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji i sve detalje od predstavnika australijskih obrazovnih institucija, a osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, radu toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života. 


Ulaz na sajam je besplatan za sve, ali uz obaveznu prethodnu registraciju. Link za registraciju možete naći ovde