Besplatne onlajn aprilske radionice
Pexels

Veštine prezentovanja i javni nastup

U utorak 14. aprila u 14 časova, možete prisustvovati radionici „Veština prezentovanja i javni nastup”. Predavač je Nina Nedeljković, voditeljka Bravo radija.


Veštine komunikacije nalaze se na listi najvažnijih veština koje poslodavci traže i vrednuju. Svako želi da bude uspešan – uspešan na studijama, na poslu, u odnosu sa kolegama, poslovnim partnerima. Koliko ćemo uspeti u tome, dosta zavisi od naših veština komunikacije i zato ih stalno moramo unapređivati. 


Link za prijavu možete naći ovde

Veštine akademskog pisanja

Radionica „Veštine akademskog pisanja” održaće se u četvrtak 16. aprila u 12 časova.


Ako niste sigurni kako da pristupite zadatku i temi i napišete dobar seminarski rad, završni ili master rad, ova radionica je idealna za vas. Priču o veštinama akademskog pisanja, najčešćim greškama i savetima za pisanje akademskog rada sa vama će pričati, dr Biljana Vlašković Ilić, profesor na Katedri za Anglistiku FILUM-a.


Link za prijavu prisustva na radionici možete naći ovde

Komunikacija - prilika ili prepreka

U utorak 21. aprila u 12 časova, možete prisustvovati radionici „Komunikacija - prilika ili prepreka”. Predavač je Danijela Nedić – osnivač i direktor Centra za poslovnu edukaciju i savetovanje BIZNIS LINK.


Veštine komunikacije nalaze se na vrhu veština koje poslodavci traže kod svojih  potencijalno zaposlenih. Praktično ne postoji posao za koji ove veštine nisu potrebne. Efikasna komunikacija je od suštinskog značaja za svaki odnos, pogotovo poslovni. Uspeh u prodaji bilo kog proizvoda pre svega zavisi od veština komunikacije. 


Link za prijavu prisustva na radionici možete naći ovde.

Centar za razvoj karijere
Centar za razvoj karijere

Kako dobro prodati priču 1. čoveku kompanije?

Onlajn radionica „Kako dobro prodati priču 1. čoveku kompanije?” održaće se u sredu 22. aprila u 12 časova.


Kroz ovu radionicu ćete imati priliku da usvojite tri edukativne formule koje će vam  pomoći da se na originalan način predstavite poslodavcu, klijentu ili publici.  


Ukoliko želite da saznate nešto više o ovome, pridružite se na radionici koju će držati Ivana Retas, vlasnica i direktorka Studio Rethas agencije za intelektualne usluge u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.


Link za prijavu prisustva na radionici možete naći ovde.

Pisanje i upravljanje projektima

Ukoliko želite da saznate više o pisanju i upravljanju  projektima, prijavite se za radionicu „Pisanje i upravljanje projektima" koja će se održati u četvrtak 23. aprila u 12 časova.


Pisanje projekata je kompleksan i ne tako lak posao, a predlog projekta treba da ubedi 
vašeg potencijalnog finansijskog partnera da uloži u ideju koju mu vi predlažete. Upravljanje projektima od velikog je značaja za ostvarivanje projektnih ciljeva i uspešno realizovanje vaše ideje. 


Radionicu drže Marija Stojanović i Nemanja Jovičić, članovi tima i osnivači Razvojnog biznis centra Kragujevac.


Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti preko prijavnog formulara.

Pexels
Pexels

Prezentacija Erazmus+ programa mobilnosti

Utorak, 28. april, od  12 časova


Ukoliko želite da steknete internacionalno iskustvo i iskoristite mogućnost za  usavršavanje na nekom stranom univerzitetu, a sve to uz Erazmus+ stipendiju, pridružite se na prezentaciji Erazmus+ programa mobilnosti


Voditelj prezentacije će biti Ivana Balšić, administrativni Erazmus+ koordinator  na Univerzitetu u Kragujevcu. 


Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti preko prijavnog formulara.

Osnove onlajn marketinga i njegova moć

Sreda, 29. april, od 12 časova je rezervisana za sve koji žele da saznaju nešto više o internet marketingu.


Biće reći o kopirajtingu, efektnim naslovima, onlajn i tradicionalnim promotivnim  kampanjama, o primerima svetski uspešnih kampanja, o gerila marketingu, neuromarketingu i slično. 


Kroz neverovatni digitalni svet marketinga vodiće vas Bojana Gerun Đokić, zaposlena  u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu. 


Link za prijavu prisustva na radionici možete naći ovde.

Po završetku radionica, svi učesnici će dobiti potvrdu o učešću na radionici koju su pohađali.

Ostani kod kuće - edukuj se onlajn!

Izvor: Centar za razvoj karijere