Kako pobediti na EBEC-u?

Priredila: Marija Planić

Na samoj prezentaciji imaćete priliku da saznate pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi EBEC-u, ko ga organizuje, gde sve postoji, kao i kakav vas program očekuje na Beogradskim danima inženjera.

Ukoliko želite da se oprobate u sve popularnijem evropskom takmičenju, meetup će vam omogućiti da na licu mesta saznate koje osobine, veštine i znanja treba upotrebiti da bi se popeli do vrha EBEC piramide.

BEST_Beograd_02_2016_2.jpg

Teodora Pavlović, student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC-a, će vam ispričati sve o strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala.

Utiske o takmičenju i savete na šta treba posebno obratiti pažnju prilikom pomenutog takmičenja, podeliće sa vama nekadašnji učesnici EBEC-a: Teodora Petrović, student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja i Marko Rakić, student Elektrotehničkog fakulteta i učesnik u kategoriji Timski dizajn.

_event_management.gif

Prijavite se na sledećem linku i osigurajte svoje mesto! Za više informacija posetite Facebook event
BEST MeetUp
-a. Ulaz na meetup je slobodan.


Marija je zaljubljenik u pozorište, koja kroz svaku svoju ulogu pokušava, najpre da razume postupke ljudi u pojedinim situacijama, a potom da svoje saznanje prenese na gledaoce.