Evo kako je obeležena godišnjica Beogradske otvorene škole
BOŠ

Među brojnim delatnostima kojima se Beogradska otvorena škola bavi, može se reći da se akcenat stavlja na razvoj ljudskih resursa i njegovo osnaživanje, unapređenje zapošljivosti, pitanja Evropske integracije, aktuelna ekološka pitanja kao i na unapređenje omladinske politike. 


Ipak, najsvetliju tačku pomenute škole čini jednogodišnji obrazovni program sa kojim je i sve počelo. U razgovoru sa predstavnicima škole saznajemo da je kroz ovaj obrazovni program i kroz razne druge obuke i događaje prošlo preko 57 hiljada pojedinaca. Kada se već približavamo statistici, važno je napomenuti i njihovu saradnju sa preko 320 organizacija, 305 publikacija, a takođe i više od 1200 alumnista koji su u ovoj školi unapredili sebe, ali i samu organizaciju i koji su ili u njoj ostali, baš kao neki predstavnici na događaju, ili iz nje izašli sa novim iskustvima sa praksi, povećanom šansom za zaposlenjem ili pak samim zaposlenjem.

BOŠ
BOŠ

U svojoj težnji da proširi svoju, kako predstavnici kažu, „porodicu“, Beogradska otvorena škola će se truditi da pospeši svoju medijsku vidljivost jer to vidi kao jedan od svojih nedostataka, a do tada se posvećuje organizovanju upisa nove generacije alumnista.


Ukoliko vas je ova priča navela da to možda možete biti i vi, konkurs je otvoren do 1. jula, a mi sa događaja odlazimo raspoloženi sa nadom da će se druženje ponoviti.


Više informacija o upisu, možete dobiti ovde.