Dođite na sajam poslova za studente i diplomce

FOTO: JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!

Jedanaest godina zaredom, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd (eng. EESTEC) i Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd (eng. BEST), zajedničkim snagama rade na smanjenju nezaposlenosti među mladima i sprečavanju „odliva mozgova” (što je u oblasti tehničkih nauka veoma izraženo), obezbeđivanju najkvalitetnijih kadrova poslodavcima i uspostavljanju saradnje na relaciji „Univerziteti-kompanije-studenti”.

Studenti će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa vodećim kompanijama tehničko-tehnoloških struka u našoj zemlji, saznaju nešto više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, ali i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.

Na sajmu možete pronaći zanimljivosti o novim tehnologijama, trendovima savremene televizije, optičkom prepoznavanju teksta, o tome kako da za samo nekoliko meseci napravite sajt za više od dvadeset hiljada konkurentnih korisnika, koje su prednosti rada u virtuelnim timovima i zašto je 42 odgovor na smisao korporativnog života.

Open_Space_Tehnology.jpg

FOTO: JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!

Predstavnici kompanija RT-RK, Microsoft Development Center Serbia, Mozzart, Mangonel, ALTI, Telenor i mnogi drugi će 2. novembra na Open Space Technology radionicama, u okviru sajma poslova i praksi „JobFair15 ─ Kreiraj svoju budućnost!”, dati odgovore na gore postavljena pitanja. Prijavu za ove radionice pronađite ovde.

Osim raznih tribina, prezentacija i radionica, Sajam pruža šansu za zaposlenje ili praksu. Kompanije Telesign, Asseco, Zulhke i mnoge druge, održaće intervjue za posao na samom Sajmu, 3. novembra.

Ne propustite priliku za rad u savremenim domaćim kompanijama poput MikroElektronike i JP EPS. Upoznajte kolege iz Engleske, Švajcarske i Estonije radeći u Nortalu, SunGardu, Tarkettu i Namicsu.

Za više informacija o radionicama, prijavama i Sajmu posetite sajt „JobFair15” ili njihovu zvaničnu Fejsbuk stranicu. Učešće je potpuno besplatno!