Dođite na Beogradski sajam zapošljavanja i praksi!
Pixabay

Ukoliko tražite posao ili praksu kako biste usavršili teorijsko znanje, ili želite da saznate nešto više o svom budućem zanimanju, beogradski sajam je prava prilika za vas!


Svi koji su u potrazi za poslom moći će na sajmu da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije.


U okviru programa, posetioci će moći da učestvuju u radionici „Znanjem do cilja”, koja će se održavati u bioskopskoj sali Doma omladine od 11 do 15:30 časova. Radionica je namenjena za sve koji žele da dobiju informacije o pokretanju sopstvenog biznisa.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su gradski Sekretarijat za privredu, beogradska filijala Nacionalna Služba za Zapošljavanje, Privredna komora Beograda, Savet za zapošljavanје grada Beograda i Dom omladine.


Pixabay
Pixabay

Više od 600 mesta na Sajmu zapošljavanja u Rakovici

U Gradskoj opštini Rakovica u subotu 24. februara 2018. godine održava se Sajam zapošljavanja, na kojem 35 firmi nudi više od 600 radnih mesta.


Sajam će biti održan u Uslužnom centru Gradske optštine Rakovica (ul. Miška Kranjca 12) i trajaće od 10 do 15 časova.


Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja najviše radnih mesta ponuđeno je za radnike fizičko-tehničkog obezbeđenja, menadžere, knjigovođe, komercijaliste, kuvare, instruktore vožnje, pekare, prodavce, recepcionare, konobare, radnike u grafičkoj delatnosti, ali posao moći će, između ostalih, da nađu i grafički dizajneri, modni kreatori, mašinski inženjeri i inženjeri elektrotehnike.


Sajam su zajedno organizovali Gradska opština Rakovica, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.Izvori: Privredna komora Srbije, Facebook (Opština Rakovica)