FON: Dani prakse – iskoristi šansu da zakoračis ka uspehu!
Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka

O projektu

Projekat „Dani prakse” je osnovan sa ciljem da se studentima pruži prilika za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja, sticanje novih iskustava i osposobljavanje za samostalan rad u struci


Projekat se sastoji iz pet delova: panel diskusija, Spreman za dan(e), Tvojih 15 minuta, takmičarski deo i sajam kompanija, kroz koje će studenti imati priliku da naprave prvi korak na putu ka uspešnoj karijeri. Na ovom trodnevnom projektu učestvovaće kompanije iz različitih sfera poslovanja, od kojih će studenti moći da dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imaju. Takođe, upoznaće se sa nekim od predstavnika kompanija od kojih će moći da dobiju korisne savete i primene ih na svom putu ka uspehu.

Prvog dana projekta, 17. marta, studenti će kroz Spreman za dan(e) moći da nauče kako da napišu CV i motivaciono pismo koji će se istaći među konkurentskim. Ovaj deo projekta će omogućiti učesnicima da kroz interaktivne radionice steknu samopouzdanje i potrebne veštine kako bi se istakli u moru kandidata, ali i pripremili za ostale delove projekta.


Takođe, studenti će imati priliku da prisustvuju i panel diskusiji tog dana. Tema je „Nova pravila igre – prilagodi se“ i ona se odnosi na nove uslove poslovanja i kako im se prilagoditi.

Deo projekta Tvojih 15 minuta biće održan 25. marta. Ovaj deo projekta će omogućiti studentima da osete kako je biti na razgovoru za posao, imaće priliku da prođu kroz sam intervju i dobiju povratne informacije i savete nakon njega.

Takmičarski deo projekta je ostavljen za 25. i 26. mart i biće održan, takođe putem platforme Impact Hub-a. Koncept takmičarskog dela, kao i do sad, čini rešavanje zadate studije slučaja. Timovi koji budu imali najbolja rešenja osvojiće praksu u jednoj od vodećih kompanija na našem tržištu.


Sajam kompanija održaće se 25. i 26. marta. U okviru sajma kompanija studenti svih univerziteta u Srbiji imaju priliku da se upoznaju sa mnogobrojnim kompanijama, kao i da čuju nešto više o praksama i pozicijama koje nude date kompanije.

Prijava

Prijave za Spreman za dan(e) i panel diskusiju su otvorene od 7. do 14. marta.  Prijavite se na sledećem linku


Za Tvojih 15 minuta i takmičarski deo prijave su otvorene od 13. do 18. marta, dok za deo projekta sajam kompanija nisu potrebne.


Više informacija o projektu možete naći na sajtu ili putem Instagram profila

i Fejsbuk stranice.

Učestvuj, iskoristi priliku da se razvijaš, prevaziđeš sebe i svoju zonu komfora.

Izvor: Savez studenata FON-a