Dani prakse na FON-u
Pixabay

Prvog dana projekta (13. mart) studenti će imati priliku da od predavača iz oblasti ljudskih resursa dobiju savete o pravilnom pisanju CV-a. Takođe, svaki student će dobiti povratne informacije u vezi sa svojim CV-om, kao i smernice kako da poboljša svoju biografiju.

U holu Fon-a 14. i 15. marta biće organizovan sajam kompanija, kada će se predstaviti 30 kompanija koje su u potrazi za kandidatima za posao. Na ovogodišnjem sajmu predstaviće nam se brojne uspešne kompanije, kao što su: Adecco, Milšped, Eurobank, Delta Holding, NB SOFT, EyeSee Research, eFront, P&G, Wiener, Zepter, Atlantic grupa i mnoge druge.

Drugog dana projekta održaće se i panel diskusija na temu ,,Inovacije- izbor ili obaveza“,  kao i simulacija razgovora za posao pod nazivom ,,Tvojih 15 minuta“. Svi koji su zainteresovani za panel diskusiju mogu se prijaviti do 10. marta.

Studentima koji bi želeli da se oprobaju u rešavanju realnog poslovnog problema namenjen je takmičarski deo. Imaće mogućnost da putem radionica i studija slučaja iskažu svoje veštine i tako osvoje praksu u nekoj od istaknutih kompanija.

Projekat će biti održan pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i MTS-a. Više informacija o načinu prijavljivanja i Danima prakse, možete pronaći na sajtu organizacije, Facebook stranici, LinkedIn i Instagram stranici.

Izvor: Savez studenata organizacionih nauka