Budi i ti deo turneje Dana karijere u 5 gradova Srbije
Facebook (Buducnost za 5)

Studiraš u Nišu, Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Kragujevcu i želiš da stekneš neformalna znanja i veštine potrebne za razvoj karijere? Posetite događaj Karijera #za5 koji organizuje V+O Communication Srbija u okviru projekta Budućnost #za5. 


Događaj Karijera #za5 realizuje se u 5 studentskih centara sa ciljem da ih kroz edukativne radionice ili neformalne razogovore informiše, upozna i posavetuje u vezi sa budućim karijernim koracima. 


Sa predstavnicima najvećih kompanija studenti će moći da saznaju kako da napišu CV , upoznaju se sa društvenom mrežom LinkedIn, simuliraju razgovor sa budućim poslodavcima i pitaju HR menadžere za savet kako da se zaposle, čak i ako ne studiraju baš ono što piše na oglasu za posao! Ovo je odlična prilika da razgovaraju sa potencijalnim poslodavcima iz svog grada. 

Facebook (Buducnost za 5)
Facebook (Buducnost za 5)

Ukoliko ste više preduzetnički orijentisani imaćete priliku da čujete kako da svoju ideju pretvorite u biznis, šta je sve potrebno za takav poduhvat i kako da se informišete o otvorenim konkursima koji podržavaju započinjanje sopstvenog poslovanja.


Dani karijere će nastaviti svoju turneju već 6. decembra u Novom Sadu (Novi Dom A, Bulevar Despota Stefana 5), 13. decembra u Beogradu (Dom kulture, Studentski grad, Bulevar Zorana Đinđića 179), 20. decembra u Subotici (Studentski centar “Subotica”, Segedinski put 11), a završiće je 26. decembra u Kragujevcu (Studentski centar Kragujevac, Paviljon 2, Radoja Domanovića 1)!