Besplatni programi u SKC-u za mlade
Pixabay

TRAVEL EVENINGS  with Mladi istraživači Srbije

U sredu 22. januara u 18 časova, u Novom prostoru SKC-a predstaviće se Mladi istraživači Srbije u okviru ciklusa „Putujem i pričam”. 


Otkrijte svet očima domaćih volontera. Moći ćete da čujete nešto više o Tajvanu, Južnoj Koreji, Xong Kongu, Jermeniji i mnogim drugim zemljama. Prezentacija i razgovor sa volonterima biće na srpskom jeziku.

Volonterski servis MIS-a postoji već 30 godina tokom kojih su volonteri i volonterke učestvovali na programima u preko 80 zemalja sveta. To je jedinstvena mogućnost za putovanje koju godišnje u našoj zemlji iskoristi oko 1000 mladih.

Njihov koncept je poznat: platite kartu do mesta u kome se održava, hrana i smeštaj su vam obezbeđeni. A vi ćete sa drugarima iz sveta svojim radom pomoći lokalnoj zajednici.

Posetite prezentaciju i pronađite inspiraciju za svoju narednu destinaciju.

SKC
SKC

Šta me pokreće?

U Maloj sali, 23. januara od 18 časova održaće se predavanje „Šta me pokreće?“, koje će voditi Miloš Pešić, osnivač IQ Centra i autor programa IQ+.

Jedan od neophodnih elemenata uspeha i rada na sebi jeste i faktor motivacije.

Na ovom predavanju upoznaćete fenomen motivacije. Imaćete priliku da naučite kako ona funkcioniše i na svesnom i na nesvesnom nivou.


Dobićete odgovore na pitanja kako i kada nastaje motivacija i zbog čega se gubi, zatim kako možete da je aktivirate i održite na visokom nivou. Naučićete šta su „motivacioni programi“ - onaj nesvesni deo koji utiče na motivaciju, te kako da sopstvene ciljeve i aktivnosti uskladite sa njima da biste postigli maksimalni rezultat.

Izvor: SKC