Portal „Hoću u pozorište”  traži volontere
Promo

Opšte informacije

Tim portala „Hoću u pozorište” čine mladi i kreativni ljudi, koji su spremni da ulože trud i svojim radom doprinesu napretku kulture, ali i da neprestano uče i stiču nove veštine u zabavnoj atmosferi.

Ekipa ovog portala je u stalnom kontaktu sa ljudima iz sveta pozorišta: glumcima, producentima, dramaturzima... Oni često putuju na festivale, posećuju brojna pozorišta i izvođenja predstava, o njima pričaju, pišu i fotografišu ih.

Koga traže?

Njihovom timu potrebni su novi saradnici, a evo otvorenih pozicija i zahteva koje je za njih potrebno ispuniti:

  • Novinar(k)e

Ukoliko želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije, i imaš iskustva u pisanju, ova pozicija je idealna za tebe.

  •  Lektor(k)e 

Voliš jezik i vodiš računa o izražavanju i spreman/na si da stilski i gramatički „zategneš“ tekstove pre objave.

  • Urednik/ce društvenih mreža 

Provodiš mnogo vremena na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru; upoznat/a si sa dinamikom društvenih mreža, a poseduješ kreativnost i spremnost da osmišljavaš objave koje bi privukle publiku; poznati su ti termini poput „Ad manager“, „Post boosting“, „Target audiences“, „Followers interaction“ itd.

  •  Fotograf/kinje 

Imaš oko za savršen kadar, umeš da fotografijama približiš likove i emocije, poseduješ opremu, a potreban ti je prostor za pokazivanje.

  • Grafičke dizajner(k)e 

Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš veb sajt, prijavi se.

Ko može da se prijavi i kako?

Na konkurs mogu da se prijave oni koji misle da ispunjavaju kriterijume za jednu ili više pozicija popunjavanjem formulara.  Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla: kontakt@hocupozoriste.rs .