Složno za Milu Panić - apel za pomoć

FOTO: Pirot Plus online

Mila Panić je devojčica koja je obolela od neuroblastoma - teškog oblika kancera. Za njeno lečenje je potreban odlazak u Tursku koji ni malo nije jeftin.

Naime, mala Mila otpočela je lečenje 8. marta u turskoj klinici. Za njeno izlečenje je neophodno šest ciklusa hemioterapija, a cena jedne je 33 hiljade evra, tako da je turska klinika ispostavila račun od 198 hiljada evra.

Piroćanci su organizovali akcije svuda po gradu. Radnici u fabrikama su davali donaciju, restorani i kafići su postavljali kutije za dobrovoljni prilog samo da se što više prikupi i pokaže da su jaki samo kad su složni.

Predrag Stefanović, vlasnik brze hrane „Canucks“ odlučio je da se priključi sakupljanju novca za lečenje, te je uplatio novac za svoju sugrađanku.

Uplatio sam koliko sam mogao. Pred njom je život i nadam se da će se izboriti sa ovom opakom bolešću. Poručio bih i ostalim ljudima dobre volje da se priključe akciji i pomognu - ko koliko ima i može, rekao je vlasnik brze hrane.

Budite humani i pomozite onda kad je nekome najteže. Nekada naše malo nekome može biti dovoljno!

Svi ljudi dobre volje mogu da pomognu porodici Panić uplatom na tekući račun oca Miroslava Panića kod AIK banke broj: 105-000040300690230.